sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

~I do not know~            ~  Jotkut meistä menevät rikki jäämällä, toiset lähtemällä, ja tässä minä olen, enkä tiedä kumpaan ryhmään kuulun~


Tuo video minkä liitin tähän,kuvaa todella hyvin minua.Se kuvaa tunne tilaani,luonnettani,minua.Olen aikeissani tehdä videon tästä,mutta ei ole materiaalia tarpeeksi.

Liitän tähän kuvia kyllä,mutten kisoista...Anteeksi lupaukseni rikkominen...En päässyt rataa loppuun,sillä tipuin heti 2 esteen jälkeen.Minuun ei sattunut ulkoisesti,mutta sisäisesti sattui,ja todella pahasti!Tiedän,että oisin pysynyt selässä vain,jos olisin ratsastanut.Äitini otti video pätkän siitä "radastani" ja jälkeenpäin katsoinkin sen sitten.Minä vain tipuin.Harmittihan minua ihan hirveästi!

Olen muutenkin ihan hukassa tällä hetkellä.En tiedä mitä mieltä muut ovat minusta.Ja minua ahdistaa ihan hirveästi!En tiedä arvostelevatko muut minua,vai mitä,mutta en vain tiedä.Loppuun pari kaunista tekstiä.:)2 kommenttia:

  1. Näin sut kisoissa trixillä ja mun mielestä oot hyvä ratsastaa mut trix vaan on niin ärsyttävä poni hypätessään. Oon nimittäin itekkin sillä hypänny ja tipuin myös :D

    VastaaPoista