torstai 3. heinäkuuta 2014

Puhelimeni karmea kohtalo...

Äähh...Puhelimelleni taisi käyä pikkusen köpelösti!Se tippui itse asiassa vessanpönttöön...Täähän johti tietenkin siihen,ettei tää puhelin nyt sitten toiminutkaan...Puhelimena oli siis Sony xperia Sola.Laitan kuvan kohta tuohon alas...Rakas pikku puhelimeni!;(Kyllä alkoi suoraan sanottuna niin paljon ärsyttämään,että taisin kiroilla omassa huoneessani koko loppuillan...:D Olin sitten kolme päivää ilman puhelinta kunnes uus puhelin tuli!:)

Mutta joo,pesin siis koko talon ikkunat,kuurasin koko äitin auton läpi,niin sitten mä sain sen,iPhonen!Käytettynä,mutta pidetty entisessä kodissaan tosi hyvää huolta,eikä näytössä ole naarmuakaan!:)Nykyinen tää puhelin on siis iPhone 4 mustana.Olisin todellakin halunnu valkosena,mutta samapa tuo sitten on...Nyt sitten aletaan kohta tilaamaan nettikaupasta kuoria, http://www.miniinthebox.com.Käykää  ihmeessä kattomassa,siellä on tosi halpoja kuoria ja ilmanen palautus!Laadusta en tiiä,kun ei oo ikinä tuolta tullut ostettua kuoria,mutta kaippa se laatukin on ihan hyvä.Sanokaa ihmeessä jos tiiätte lisää näitä nettikauppoja,jossa on suht halpoja kuoria iPhoneen.Kaippa nää jaarittelut olikin sitten tässä!:)                                                          Uus puhelin,kuva otettu googlesta.
                                     Rakas vanha puhelimeni,kuva otettu kanssa googlesta.

Onko teidän puhelimille tapahtunut jotain saman tapaista?Kertokaa ihmeessä!:)

3 kommenttia:

 1. Mulla on yks puhelin tippunut tallilla vesiämpäriin ja toinen kotona tiskialtaaseen joka tietenkin oli täynnä vettä! :D -Martta-

  VastaaPoista
 2. Sait ainakin uuden puhelimen :D + Ebay siellä on halpoja ja ihan laadukkaita kuoria :) Itse tilaan Ebaysta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks tuo uus puhelin nyt tuli,vaikka ensin olinkin vähän pihalla tosta iPhonesta!Käynpäs heti kattoo ton Ebayn oisko siellä mitään mun kriteereihin sopivia kuoria! :)

   Poista