keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Bannerikisan tulokset

Tota noin...Ihan ekaks,mun piti julkasta nää tulokset 16.9,mutta myöhästyin vähän.Mutta,bannerikisaan ilmottautui 3 banneria,joista kerron nyt mielipiteeni,niin hyviä kuin huonojakin puolia.Aloitetaan!

Tässä on Siirin tekemä banneri

Pidän bannerin kuvista,ja asettelusta.Bannerissa on myös todella ihana fontti!Heppojen kuvat on kauniisti häivytetty alaspäin.Voisi olla kuvia eri päiviltä ja eri hevosista.Todella kiva ja mukavan oloinen banneri.Kiitokset tästä Siirille!:)


Tämä on Susannan toinen banneri kisaan.

Vähän ehkä liian yksinkertainen mun makuun,olisin hakenut monimutkaisempaa.Kuva on todella taitavasti ja mukavan näköisesti häivytetty mukaan kuvaan.Kiitos Susanna!VOITTAJA BANNERI!


Tässä on Susannan toinen banneri,joka täytti täydellisesti kaikki toivomukseni,paitsi lisätekstin,mutta ei anneta sen haitata!Kuvat ovat eri tilanteista,joka täydentää banneria hienosti,samoin ruskea väri sävähdys,Kiitos Susanna toisetakin banneristasi!:DISO KIITOS KUMMALLEKIN BANNERIN TEKIJÄLLE!<3:)

1 kommentti:

  1. Haha, kiitoksia paljon! :D Juu, tosta toisesta jäi puuttumaan tuo sivulause, muistin sen vasta, kun bannerin olin kokonaan tehnyt ja lähettänyt :D

    VastaaPoista