perjantai 3. heinäkuuta 2015

Vihdoinkin täällä!

Oikeesti,oon ihan täpinöissäni,kun kesä on oikeesti alkanu!-Niin siis lämpimien ilmojen osalta! :D Heräsin ja katoin puhelinta,mitä siis 30 astetta lämmintä! Iha mahtava päivä,jonka voi vaan hengailla rannalla,syödä ruokaa ja ruskettua. Illallakin oli vielä ihanan lämmin,joten käytiin ottamassa parit kuvat!


Tallillekkin on saapunut suotuisa ilma!On muuten ollut ihanaa saapua tallille,kun saa vihdoinkin ratsastaa kentällä,auringon paisteessa ja mäkäräisten seassa! :D LakuStallilta on löytynyt mulle uus lempparikin,Carmen. Carmen on tosi kaunis tamma,joka on aivan ihana ratsastaa! Tykkään,tykkään ja tykkään!:)


Tallille en ole saanut kuvaajaa, yritän houkutella ensi viikolle,kun on vielä estetuntikin! Pikkusiskoa yritän aktiivisesti opettaa käyttämään tätä meidän järkkäriä,jotta saiisin ehkä yhden lisäkuvaajan tunneille iskän lisäksi! ;)Ja sitten minulle iski totuus päin kasvoja,kohta tää loma taas loppuu. Oon kyllä innoissani siirtymässä uuteen kouluun,kun mun luokalta kaikki vaikuttaa ihan huippu tyypeiltä! Monta on kyllä edellisestä koulusta ja samalta luokalta,mutta kyllä on uusiakin tuttavuuksia tullut! :)


Niin,ja taas pari selvää merkkiä on mulle tullut,josta tiedän että kesä on tullut!-Pisamat,shortsit ja shoppailu on tehnyt paluun elämääni! :D Talvi aina jotenkin masentaa mua,etten haluu shoppailla mitään. Mutta kesällä kun on alennusmyynnit ja kaikki niin pois alta! Voisin ostaa samalla kaikki maailman kaupat prismoista lähtien,jos olis vaan sitä rahaa...  No shortsit on mulle varma merkki että kesä on alkanu,muuten en niitä käytä,kun vasta sillon kun on oikeesti lämmintä! Ja pisamat,niistä ei tartte ees puhua...No tän kesän kesäsuunnitelmiin kuuluu ainakin Virossa käynti,yhdet häät,parit ristiäiset,omat synttärini tietenkin,kavereiden kanssa hengailua,harkat,hevoset... Huhhuh loputon lista! Mutta kesä uhkaa loppua hieman liian nopeasti! Toivotaan nyt,että lämpimät kelit jatkuis vielä vähän aikaa.


Mutta oon ajatellu tässä,että voisin toteuttaa "arvostelen blogisi" postauksen,joten voitte linkkailla omia blogejanne tuohon alas,jos haluatte kuulla oman mielipiteeni. Että sellaista täällä... Ja muista linkata blogisi! :D

6 kommenttia:

 1. Nää kelit alkaa kyllä olla ihania, ehkäpä liiankin kuumia :D Mutta ei sovi valittaa, juurihan valittelin, että on liian kylmä.. Kesäloma on ihan liian lyhyt munkin suunnitelmille :D Hienoja kuvia!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah,niimpä! Jospa kohta tulis semmone ihan siedettävä helleaalto,kun ei tätä kukaan kestä!:D Kiitos kun linkkasit blogisi! :)

   Poista
 2. Miten saat hiirestä tollaisen värikkään ja ison

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://nopso.blogspot.fi/2012/10/kursorin-muuttaminen.html

   Tuolla on tosi hyvät ja selkeät ohjeet siihen,miten voi muuttaa hiirtään blogissa! :)

   Poista
 3. Tosi kivasti panostettu blogin ulkoasuun!

  http://poniunelmaa.blogspot.fi/
  17-vuotias liki 10 vuotta ratsastanut ponityttö kirjoittelee vauhdikkaasta elämästään hevosalan opiskelujen ja melkein-kuin-omien hevosten parissa!

  VastaaPoista