keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uutta

Nyt on ehkä aika kertoa näistä parista uudistuksesta, ihan lyhyesti vaan :)

Ensiksi, kuten osa on ehkä huomannut, niin blogin ylänurkassa näkyy Jalustin.net blogiportaalin merkki. -Liityin siis siihen, ihan näin kokeilu mielessä, ennen kun en ole missään blogiportaalissa ollut :) 
Täällä on esillä siis hieman pienempiä ja piilossa olevia blogeja, joiden on mahdollisuus nostaa itseään esille! Itse olen täältä jo lukulistalleni pari blogia löytänyt, joten kannattaa käydä tsekkaamassa, löytyykö sieltä jotain sullekkin!


Toiseksi, uusi puhelin!
Jossain vaiheessa ilmoitin täällä siitä, kun ostin Iphone 4, no sen teho alkoi hiukan uupumaan, joten ajattelin, että olisi uuden puhelimen aika, joten Torista sain kalastettua itselleni suht uuden Iphone 5S puhelimen


Ja vielä viimeiseksi uusi huone, alakerrasta vielä, ehkä vähän omaa rauhaa... -Vaikkei nuo pikkusisaret hirveästi häiritsekkään :D  Ehkä teen jonkun huoneen esittelypostauksen, tai ehkä kerron vain tarkemmin, kunhan huone on kokonaan valmis


Niin ja vielä, nyt ois kesälaitumien aika salibandyn osalta, kun kausi on ohi, tai no vielähän reenit jatkuu TFT harjoitteluun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti