tiistai 23. joulukuuta 2014

Hepalle herkullinen joululahja

Päätin nyt tehdä ennen joulua vielä yhden postauksen.Valmistin eilen Annelin hepoille joululahjat. Katoin ensin Tiian tekemiä joulunameja. Kuten varmaan monella muullakin,joka ei asu maalla oman hepan kanssa yms.  niin ei ole kaikkia noita aineita. Tai voihan sitä olla, mutta mulla ei ainakaan ollut. Joten kehitin oman versioni! Katsoin monia vinkkejä ja yhdistin ne.

Aineet:
-Porkkana
-Omena
-Kuivattuja leipiä
-Kaurahiutaleita
 


Kannattaa ensimmäisiksi raastaa porkkana ja omena. Omenan raastaa parhaiten kun puolitat sen keskeltä ja raastat sisintä.


Sitten lisäät kaurahiutaleita.Mulla ei ollut kaurahiutaleissa mitään määrää,mutta laitoin silmämääräisesti sen verran, että onjo aikasta jämäkkää.


Vielä murskataan leipiä sekaan. Eli teet sormilla pientä silppua leivästä. Itse otin vaaleaa kuivattua leipää ja ruisleipää. Parhaimman tuloksen saat kun lisäät hepan omaa lemppari leipää siihen,niin johan maistuu! ;)


Laitoin jääkaappiin jähmettymään/kuivamaan. Annoin olla siellä pari tuntia kunnes nostin pöydälle ja annoin olla.Taas laitoin jääkaappiin pöydälle jne. Yön yli annoin olla jääkaapissa.


Tein vielä laatikon noille liimasin vain pahvin palasia yhteen ja kirjotin lapun päälle kenelle ja mitä siellä on!:)
Joulun jälkeen nähdään!Ihanaa joulua!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti